Aston Martin V8 Vantage GTE

Aston Martin V8 Vantage GTE

Hvad er mere nærliggende end at lave et livery baseret på de nyudkårne verdensmestre i World Endurance Championship GTE PRO klassen med de danske dynamitdrenge Marco Sørensen og Nicky Thiim. Aston Martin V8 Vantage GTE er en fed bil og deres fantastiske mekanikere sørgede for at bilen kørte upåklageligt gennem hele sæsonen i WEC. Der er ikke så mange danske sponsorer på bilen med det opvejes af et par danske chauffører. Tillykke til N. Thiim og M. Sørensen.

Mercedes 300SL

Mercedes 300SL (W194)

Så er vi tilbage efter længere tids ferie. Vinteren nærmer sig, hvilket giver anledning til indendørs aktiviteter. Hovedsponsoren i bemalingen af Mercedes 300SL er "Bestseller" der også er sponsor i formel 1, hvor firmaet står bag Kevin Magnussen. Denne bemaling er afdæmpet, da de øvrige bemalinger i spillet til denne bil er afdæmpede.

Aston Martin Vantage GT12

Aston Martin Vantage GT12

Så er det Aston Martin Vantage GT12´s tur til en gang i farvemaskinen. Hovedsponsoren i denne bemaling er "Stark" der er et byggemarked, der gør sig som sponsor i motorløb for bl.a. Casper Elgård. Der er i denne bemaling ikke så mange sponsorer og de er holdt f.h.v. afdæmpet, da de øvrige bemalinger i spillet til denne bil er afdæmpede.

Gumpert Apollo S - Momondo

Gumpert Apollo S - Momondo

Denne gang er det Gumpert Apollo S som er ugens bemaling. Hovedsponsoren i denne bemaling er "Momondo" der er en af de førende webportaler m.h.t. fly- og hotelpriser. Der er i denne bemaing ikke særligt mange sponsorer (skal ligesom passe ind i stilen med de øvrige Gumpert biler, men der er dog blevet plads til, Jack & Jones og White Away som dansk islæt.

Renault Megane V6 Trophy

Renault Megane V6 Trophy - Sikkert Hjem

Denne uge er det Renault's Megane V6 Trophy som får en tur med penslen. Hovedsponsoren i denne bemaling er "Sikkert Hjem" der har en af Danmarks bedste og billigste løsninger til alarmer i private hjem. Kun 199,- om året. Systemet har alt hvad private har brug for at bevægelsessensorer, røgalarmer, oversvømmelsesalarmer m.m. Nå men udover Sikkert Hjem er bilen også sponserbemalet fra andre danske sponsorer så som Dansk Metal, Jyllands-Posten, AutoMester, Jack & Jones, Fona, Coop, Wupti, ComputerCity, XL-byg, Se og Hør, Power, samt Yousee.

Dagens citat

Det er beskæmmende, at vi lever i en tid, hvor det er lettere at sprænge et atom end en norm.
Albert Einstein

Newly added videos